Tanja Ontwerp

Projecten

Maatwerk en creativiteit is wat Tanja Ontwerp bijzonder maakt. Wat maak ik voor u? Advertenties, logo’s en huisstijlen, belettering en een bijpassende website.

Marjon Faas

Marjon Faas, coaching in onderwijs en opvoeding. Marjon Faas geeft cursussen voor onderwijs, te denken valt aan gedragsmanagement en ADHD in de klas, oplossingsgericht communiceren naar ouders.

Bekijk project

Mirato

Mirato adviseert, creëert, levert en installeert totaalconcepten op het gebied van interieur voor het MKB, het onderwijs, de horeca, de overheid, de zorg en alle denkbare omgevingen waar vraag is naar vloerafwerking, raambekleding en meubilair.

Bekijk project

Alina

Bij zwangerschapsyoga wordt geleerd de adem te gebruiken als middel om bewust te ontspannen en om met de adem aandacht en kracht beter te richten, speciaal voor de zwangeren onder ons.

Bekijk project

Appel & Ei

Appel & ei, de leukste tweedehands dames- en kinderkleding winkel van Doetinchem en omgeving. Appel & ei verkoopt naast tweedehands merkkleding ook nieuwe kleding en accessoires voor dames en kinderen.

Bekijk project

Orthopedagogiek Teylingen

Praktijk voor Orthopedagogiek Teylinen biedt zowel diagnostiek als behandeling voor kinderen die problemen op school hebben of die moeilijk zijn in de omgang thuis.

Bekijk project

Designed Glas

Designed Glas een bedrijf sterk in het maken van glastoepassingen voor projecten en interieur. Te denken valt aan het gebruik van (geprinte) glazen afscheidingswanden in hotels en restaurants.

Bekijk project

FmPortal Groen

Fm Portal is de afkorting voor Facility management Portal: hét inkoopplatform voor facilitair management. Dit platform heeft onderstaande concepten: Inkoop, Groen, Veiligheid, Schoon en Professionals.

Bekijk project

Team Consult

Team Consult, consulting, management en corporate finance. Team Consult richt zich voornamelijk op MKB. Zij begeleiden en adviseren ondernemers in corporate trajecten.

Bekijk project

ActDirect

ActDirect is een jong actuarieel bureau dat volop oog heeft voor de veranderingen bij verzekeraars en pensioenfondsen en voor de communicatie en het organisatietalent die dat vereist.

Bekijk project

Parodontologie Praktijk Leiden

De Parodontologie Praktijk Leiden heeft ruime ervaring in de diagnostiek en behandeling van tandvleesproblemen. Het verwijsadres voor gezond tandvlees in de regio Leiden en omstreken.

Bekijk project