Tanja Ontwerp

Tanja Ontwerp

Bureau voor grafische vormgeving

In het hart van Leiden is Tanja Ontwerp gevestigd gerund door Tanja van Veldhuijzen. Een creatieve vrouw, die geheel naar eigen inzicht op succesvolle wijze haar bureau voor grafische vormgeving runt. Maatwerk en creativiteit is wat Tanja Ontwerp bijzonder maakt. Wat maak ik voor u? Advertenties, logo’s en huisstijlen, belettering en een bijpassende website. Alles is mogelijk op basis van maatwerk. Juist dat is mijn toegevoegde waarde. Ik zit zelf met u om de tafel en weet zo heel goed waar de vraag ligt en wat u wilt overbrengen. Dat vertaal ik vervolgens in onderscheidende en effectieve middelen. Ondanks de compacte omvang van Tanja Ontwerp is er heel veel mogelijk. Ik werk namelijk nauw samen met een waardevol netwerk van externe professionals zoals tekstschrijvers, drukkers, fotografen, buitenreclamemakers en programmeurs. Zo kan ik u op een heel breed gebied van dienst zijn, en heeft u het voordeel van één aanspreekpunt. Dat werkt wel zo prettig en efficiënt.

Diensten en mogelijkheden

Mogelijkheden zijn er in overvloed. Het is maar net wat u in gedachten heeft. Mijn kracht ligt hierbij vooral in het meedenken en het selecteren van de juiste mogelijkheden. Vervolgens vertaal ik uw wensen in creatief maatwerk.
Mijn werk beslaat een breed gebied van ontwerpen, concepten uitzetten en schetsmatig in beeld brengen tot het uitbouwen van een hele huisstijl. Middelen die daarbij horen zijn o.a. logo’s, briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, folders, flyers, brochures, websites, auto- en raambeletteringen, advertenties, kaarten, tassen, banieren, vlaggen, 3D-tools etc.

Hoe gaat dat in z’n werk?

Uw vraag is altijd het uitgangspunt. Samen brengen we uw doelgroepen in kaart, en bekijken we bijvoorbeeld wat uw concurrenten doen. Als alles duidelijk is, komt het tot een plan van aanpak en een offerte. Na accordering begint het creatieve proces: denken, wikken & wegen en dan ontwerpen. Na de presentatie van de eerste ontwerpen werk ik ze verder uit tot een definitief ontwerp. Hierna volgt het offertetraject voor de middelenproductie. Denk bijvoorbeeld aan drukwerk, signing, vlaggen etc. Ook de productiebegeleiding verzorg ik voor u. De kwaliteit is gegarandeerd want ik werk uitsluitend met betrouwbare partners. Heeft u zelf een goed contact met bijvoorbeeld een drukker en wilt u deze trouw blijven? Geen probleem!

Websites

Als bedrijf of instelling kunt u niet meer zonder een professionele website. In mijn visie is het cruciaal om websites te ontwikkelen die de boodschap goed communiceren én passen binnen de bestaande huisstijl. Te vaak staat de techniek centraal en wordt er te weinig aandacht besteed aan de communicatiekracht. Ik beschik over beide skills, waardoor u altijd verzekerd bent van een optimale website in alle opzichten.